Kaatje
Kaatje

Kaatje

Ik vond de situatie zo mooi dat ik u dit plaatje niet kan onthouden, hij staat dan ook als achtergrond op mijn bureaublad. Kaatje is de meest speelse, ondeugendste, wildste, maar ook de liefste kat die we ooit gehad hebben. En dat alles ziet u in dit ene plaatje…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

  1. Katten en zakken, dozen, manden, kasten, laden, alles waar ze lekker verstopt kunnen liggen om de wereld in de gaten te houden vinden ze prachtig. Bij mij liggen ze graag in de rieten mand, maar als er een doos leeg staat wordt die ook ogenblikkelijk bekat!

  2. Goede morgen Sjoerd, een heerlijk zwart dondersteentje 🙂
    Mijn kleine zwartje was ook zo iets die was ook zo’n duveltje, maar wel vreselijk lief ook. Zou het in de kleur van het bontjasje zitten?
    Ik wens je een fijne maandag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.