Golf 7
Golf 7

Golf 7

bVision Photography

Sinds gisteren zijn we de trotse eigenaar van een Volkswagen Golf 7. Hij werd netjes thuis bezorgd. De eerste kilometers zitten er alweer op, de eerste aanrijding ook al. Een duif heeft het met zijn leven moeten bekopen terwijl ik een kleine rondrit met mijn vriend Humberto maakte. De zevende generatie alweer van dit model. Het staat op hetzelfde onderstel als een audi A3 en is een stukje groter dan zijn voorgangers. Voordat ik hem laat zien moet ik eerst een petje gaan kopen volgens mijn collega’s… Voor jullie geldt dat niet, jullie zitten op de eerste rang.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

26 Comments

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: