2 mei
2 mei

2 mei

bVision Photography

Mijn kado had ik gisteren al gehad, en mijn zoon had er een bijpassend schaalmodel van gevonden. En dat allemaal omdat ik op twee mei geboren ben, en nog wel in het rampjaar, 1953. Cadeaus kunt u in de reactiedoos kwijt. Op mijn lijstje staan nog wat foto’s van trafohuisjes en oude, klassieke auto’s.
Onderstaande foto maakt me even blij. De roze Sundaville vervangt de rode soort dit jaar op het terras. We hebben ook nog een rode op het balkon staan en een hele jonge witte die ook op het terras staat. Ze bloeien het hele jaar door en kunnen lekker in de zon staan of hangen. We hebben er ene overgehouden na deze zachte winter. Die wil alleen niet meer bloeien en in principe zijn ze ook eenjarig.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 reacties

  1. Annette Barendregt

    Ik zal dit blog eens bewaren tot december! Ik bedoel maar: ik krijg NOOIT een nieuwe auto voor mijn verjaardag! Zelfs geen schaalmodel. En ik heb toch wel een paar leuke modelletjes op mijn verlanglijstje staan. Nu kan ik zeggen, dat een nieuwe auto voor je verjaardag helemaal niks bijzonders is. Iedereen krijgt dat, kijk maar! 😉
    Nog vele gelukkige jaren, hé? Krijg je volgend jaar een privé-jet? Ik hoop het! Hahaha.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.