Het was leuk gisteren – door Frank
Het was leuk gisteren – door Frank

Het was leuk gisteren – door Frank

Allemaal bedankt voor de felicitaties voor mijn verjaardag gisteren. Leuk is het hoe je tegenwoordig gefeliciteerd kunt worden:

Ik ben ouderwets met de hand gefeliciteerd, vergezeld met enkele kussen als het dames waren. Verder via SMS, met Whatsapp, telefonisch, chat, een kaartje, hier op het blog, en niet te vergeten via Facebook natuurlijk. Centraal beheer waar ik enkele verzekeringen heb afgesloten stuurde me een mailtje om te feliciteren met een filmpje, pure reclame natuurlijk, maar het ontlokte toch ook een glimlach bij me.

Volgende week weet ik nog niet of ik hier verschijn, te relaxt wellicht, of het hotel voorziet misschien niet in de eerste levensbehoefte van een Internetverbinding, al dan niet middels Wifi. De berichten hierover zijn wisselend. Gelukkig wordt in andere levensbehoeften zoals Gyros, Zaziki en Mythos bier wel voldaan, daardoor is het daar goed vertoeven zonder Wifi.

13 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.