Verstrooid
Verstrooid

Verstrooid

Ik ben de laatste tijd een beetje verstrooid geloof ik. Het vervangen van een vuilniszak kan zo maar een paar uur duren. Dan neem ik de volle zak mee naar beneden, zie dat er nog iets gedaan moet worden, waar ik dan aan begin, vergeet een lege zak mee te nemen als ik daar mee klaar ben, kom dan boven staat daar een lege bak, kan ik weer naar onder, neem een doos mee voor het kattenvoer, vul die, denk aan de vuilniszak kom boven en waar is nu het kattenvoer naartoe. Niet getreurd, ik moest ook nog wat glaswerk in de berging zetten, zie nog een lege doos staan die de papierbak in moet loop terug pak mijn rugzak alvast mee en ja hoor, u kunt het raden… Gelukkig heb ik dat niet iedere dag, denk ik.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

  1. Ehm, dat lijkt me eigenlijk best wel efficient, je doet meteen wat je moet doen en weet wel dat de zak sowieso niet vergeten kan worden, omdat je dat sowieso nog tegen komt. Al is het maar bij het wegwerpen van iets.

  2. Jij kunt het nog allemaal opsommen, prima!
    Als het zover is dat je vergeten bent wat je die dag allemaal bent vergeten, dan moet je je zorgen gaan maken. Of misschien kun je dat dan ook maar beter vergeten.

  3. Goede morgen Sjoerd, je bent niet de enige die dat soort dagen heeft. Ik heb er ook regelmatig last van, dat ik met steeds andere zaken aan de gang ben dan wat ik eigenlijk ging doen.
    Maar is de vuilniszak uiteindelijk wel op de goede plek beland?
    Fijne donderdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.