Het was lekker in Roermond
Het was lekker in Roermond

Het was lekker in Roermond

Het was gisteren echt heerlijk weer om te ontspannen en weer eens een terrasje te pakken. En als je de weg weet kan dat heel goed in Roermond, zelfs nu de oostelijk ringweg half gesloopt is en het verkeer in alle voegen kraakt en uiteraard doen we dat met de cabrio en de kap open. Grappig is dan dat de verkeersregelaars het alleen maar erger maken door ook verkeer tegen te houden dat gewoon door wil rijden en geen parkeerplaats zoekt. maar goed, er was weer van alles te doen en het was in het begin van de middag gelukkig nog lekker rustig in de stad. Bij Preuverie de Sjnats zong een voor mij onbekend iemand een aria, op het Munsterplein speelde een harmonie of zoiets, en bij de Orangerie zag ik het onderstaande tafereel.

Hey jongens en meisje, even opletten hoor, we gaan beginnen.

bVision Photography

Alleen het jongetje had zijn ogen dicht en zag het niet. poepie nerveus.

bVision Photography

Maar alles kwam goed en iedereen deed mee, ook het hele kleine meisje daar in het midden.
Deze kinderen waren van de Dansschool Tam Dance uit Roermond

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.