Wereldbekend
Wereldbekend

Wereldbekend

bVision Photography

Wat niet iedereen weet is dan in een klein plaatsje in midden Limburg een fabrikant zit die wereldbekend is door het bouwen van gigantische achtbanen, reuzenraden, of andere attracties voor voornamelijk grote pretparken. Deze attracties staan over de hele wereld verspreid opgesteld. Het bedrijf heet VEKOMA Rides en je kunt het vinden in Vlodrop.

bVision Photography

Op hun site staan verschillende voorbeelden van verschillende de door hun gebouwde “Roller Coasters” en waar ze overal staan opgesteld. Momenteel zijn ze een gigantisch Reuzenrad aan het bouwen, de Weel of Excelence. Dit wordt ter plaatse gemaakt en opgesteld voordat het op transport gaat naar de bestemming. Ik raakte er toevallig verzeild en een beetje Limburg Promotion mag af en toe wel eens.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

Vekoma Rides Manufacturing’s Splash Party – operating as Bandit Bomber at Yas Waterworld, Abu Dhabi has been nomitated by the Ultimate Top 10 Lists as the 9th best roller coaster of the World!

16 Comments

  1. Annette Barendregt

    Wat goed dat we dat ook in Nederland hebben. Wij Hollanders zijn ook van alle markten thuis. En dan bedoel ik niet wij van boven de rivieren, maar gewoon iedereen met een Nederlands paspoort. We zijn toch allemaal Hollanders? Anyway: in Rotterdam willen ze net zo’n reuzenrad gaan neerzetten als in Londen. Ik hoop maar dat ze hem dan in Limburg gaan bestellen. De ene hand wast de andere…….toch?

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.