Safety first
Safety first

Safety first

Als je zoals ik werkzaam ben voor een energiebedrijf dat levert aan de fabrieken gevestigd op het Chemelot Terrein in Geleen(voormalig DSM terrein), kom je uiteraard ook wel eens op de locaties waar de diverse fabrieken staan. Gisteren kwam ik op weg naar onze eigen Centrale Swentibold dit bord tegen. Veiligheid staat bij al deze bedrijven hoog in het vaandel. Gelukkig maar. Of, zoals onze baas zegt, we doen het veilig of we doen het niet. En dat vind ik een uitstekend idee voor de start van mijn vakantie in Gardenia straks. Maar eerst nog even een dagje praten over de toekomst van (vaste) telefonie op ons bedrijf.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

14 Comments

 1. Controle is altijd goed om te doen, vertrouwen wordt nogal eens beschaamd.
  Je vooruitzicht op vakantie mag je wel vertrouwen in hebben. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio” als op de weblog http://logbankje.nl

 2. Annette Barendregt

  Bij mijn man hebben ze 5 miljoen uren zonder ongelukken gewerkt. En dat moet gevierd worden! Natuurlijk wordt er wel een beetje gesjoemeld met die cijfers. Uitzendkrachten tellen niet mee en als je iets overkomt wordt je bijna door je collega’s gekielhaald als je je ziek meldt. Maar ach: alles voor het goede imago. En iedereen profiteert ervan mee, als was het maar omdat ze hierdoor meer opdrachten binnen krijgen.

 3. Gardenia? hahahaha, wij zeggen we gaan naar Rundhause en komen over De Panne terug.
  Verlof….dat kon ik nu ook wel gebruiken maar het zal pas voor in juli zijn.
  Regel jij daar nog maar alles en geniet dan van alles wat je gaat doen.
  Ik wens je een zonnebloemige vakantie

 4. Goede morgen, mijn vakantie is nu begonnen, en die gaat naadloos over in mijn pensioen. Ik heb nog steeds het gevoel dat ik na deze weken weer terug naar de baas ge. Tja dat krijg je na meer dan 40 jaar te hebben gewerkt.
  Maar veilig werken is een must daar ben ik het mee eens.

  Ik wens je een fijne vrijdag en daarna een fijne vakantie, het zal druk worden in Gardenia, ik zit daar ook al 😉

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: