Telecom

Telecom

Zoals ik al aangaf was ik gisteren naar een stoeisessie over Telecommunicatie. Oftewel wat doen we met vaste en mobiele telefonie in de toekomst, maken we gebruik van unified Communications, wat wil de business. En dan niet op het niveau dat iedereen straks een mobieltje heeft, dat is kort door de bocht. Want in een chemische plant zijn deze niet explosieveilig en dus verboden in EX zones. Dan ontstaan en vanzelf hybride oplossingen die best veel voordeel kunnen bieden. Maar goed, in het kort, we zijn eruit gekomen, zijn het met elkaar eens, en gaan het samen proberen uit te werken. Lijkt me best uitdagend. Telecommunication Manager is weer eens wat anders dan Business Application Manager. There’s a long way te go… Maar eerst drie weken Gardenia, plannen, kopen, uitvoeren. Another way to go.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

14 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd, op de foto dus het vernieuwde concept als ik je goed begrijp, wat een goede vondst 😉
    Ik wens je een heel fijne vakantie, gewoon genieten van al die vrije dagen, zonder dwang tot presteren.
    Fijne zaterdag gewenst.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: