Spanning, Wedde…
Spanning, Wedde…

Spanning, Wedde…

Trafohuisjes bVision.nl

Dit snoezige trafohuisje is gevonden door Annette. Annette reageert hier nog wel eens maar houdt zelf haar blog niet meer bij. En dat kan natuurlijk ook met facebook…
Annette schreef:
Hallo Sjoerd,
Dit huisje stond bij de uitgang van Villapark Weddermeer, aan de Wedderbergenweg in Wedde. Op Google Earth niet te zien, vanwege de bomen. Maar er staat nog een rij huisjes langs die weg en daar op het hoekje staat deze. Hoe vind je hem?
Groetjes van Annette
(overigens is hij in de streetview van Google wel te vinden)

Trafohuisjes bVision.nl

Ik vind hem snoezig zei ik al, maar wat mij meer bevreemde was waar ligt Wedde, echt nooit van gehoord. volgens wiki:
Wedde is een dorp in de provincie Groningen in de gemeente Bellingwedde. Het dorp telt 610 inwoners (2010). Het dorp ligt aan de Westerwoldse Aa. Deze is tot het dorp bevaarbaar voor pleziervaart. Aan weerszijden van de Aa loopt de Ecologische Hoofdstructuur. Hier liggen diverse natuurgebieden. Zo liggen ten noorden van de Hoornderweg de Hoornder meeden. Deze zijn evenals gebieden ten zuiden van deze weg, zoals de Geselberg, in handen van Staatsbosbeheer. Rond het dorp zijn ook nog essen te herkennen.

click to see the pictures big

Trafohuisjes bVision.nl

17 Comments

  1. Annette Barendregt

    Zeker weten dat ik daar genoten heb. Het was er fantastisch. Die villa’s waren niet echt super deftig, hoor. Gewoon vakantiehuisjes. Toch heb ik door jouw uitvoerige zoektocht weer wat bijgeleerd. Voor de rest kan ik alleen maar toevoegen: GA ER EENS NAAR TOE!

  2. Dit is echt lachen ik denk bij het zien van de foto’s dat is een sjiek trafohuisje, en ja hoor het staat aan de ingang van villapark Weddemeer 🙂 Had ook geen idee waar het was maar weer iets geleerd vanavond.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.