Groothoeklens – door Frank
Groothoeklens – door Frank

Groothoeklens – door Frank

Afgelopen weekend ben ik met mooi weer, met een extreme groothoeklens op mijn camera op pad geweest, om deze lens eens uit te proberen. Het is een gebruikte, en ik mag hem voor dat ik hem eventueel koop eerst testen. Het is een zogenaamde 11-18mm zoomlens. Met 11 mm krijg je heel veel op de foto, of je kunt heel dichtbij gaan staan om toch veel op te krijgen. Niet te dichtbij, anders krijg je weer vertekening. En zelfs in de 18 mm stand krijg je nog heel veel in beeld. Ik ben bij ons langs de kanaal gaan wandelen, en had het geluk dat we mooie blauwe lucht hadden met wolkjes. Ideaal weer om op de foto te zetten. Hieronder twee foto’s die ik er mee gemaakt heb, en daar ben ik tevreden mee. Een ideale lens voor het soort foto’s wat ik het liefste maak, landschappen.


14 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.