bVision Photography

Shit hell and disaster, wie woont er nu in een huis waar je niet met een kruiwagen of iets anders achterom kunt komen. Ik dus. Voor alles wat naar de tuin moet, of andersom, moet ik door het huis. En omdat de tuin aan de achterzijde twee meter hoger is als aan de straatzijde het trottoir, moet ik dus ook nog alles een verdieping hoger dragen. U ziet, het hele huis staat nu vol met spullen en dat moet nog allemaal naar de tuin, gewicht, ca 3 ton…
Gelukkig zijn de steigerplanken niet zo zwaar.
En nog wat, vandaag waren we nog even bij die firma waar we niet zonder kunnen. Ik had nog een tegoedbon voor mijn verjaardag, dus dat kwam goed uit. En fijn dat de medewerker, daarom heet die natuurlijk zo, zo vriendelijk was om maar de helft van het gebundelde hout aan te slaan. Maar dat zagen we pas toen we thuis waren. Wel mooi mee genomen of was het nu meegenomen. Het was dat andere dingen duurder waren dan het hout, anders was ons dat wel eerder opgevallen.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

  1. Ik kan ook niet achter om. Hetgeen wel eens tot een hoop gemopper en geklaag van mijn kant leid. Bah, al die modder in mijn woonkamer enzo. Maar gelukkig hoef ik niet 2 meter naar beneden. Het kan dus altijd erger! Wel mazzel dat die kassadame zat te pitten! Kan je weer mooi een paar zakken aarde voor kopen!

    Annette Barendregt
  2. Goede morgen Sjoerd, het is dus nauwelijks meer een vakantie te noemen, je zou in Gardenia in een hangmat moeten liggen en luisteren naar zoemende bijtjes en kwetterende vogels.
    Maar een werkvakantie is wel iets waar je straks mooie resultaten van gaat zien.
    Sterkte met je gesjouw.

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.