Eten in Gardenia
Eten in Gardenia

Eten in Gardenia

Naast werken in de tuin en vakantie houden moet er ook af en toe gegeten worden. Het water loopt me nog in de mond als ik naar het plaatje kijkt, het maken stelt niet zoveel voor en het recept is van Evert te Pas van 24kitchen.nl. Maar het was zalig. Zo krijg ik steeds meer plezier in koken. En leerzaam is het ook nog, meestal kijk ik eerst naar de instructievideo, en een dag of wat later maak ik het dan met de ingrediënten die ik krijgen kan. En u weet, de liefde van de vrouw gaat door de…
Gisteren heeft de MG een grote beurt gehad, nieuwe sloffen, nieuwe bougies, nieuwe oliën, je kent het wel. Alleen gaat dat bij een MG iets moeilijker, lees iets duurder. Omdat het een middenmotor is moet een gedeelte van de bovenzijde van de carrosserie gedemonteerd worden om bij de bougies te komen. Zo moet ook de kap eraf. Had het maar geen sportwagen moeten worden, denk ik dan maar. Het zijn helaas wel dure grapjes in de beurs.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

 1. Je hebt smakelijk gekookt, is altijd een uitdaging om het naar eigen wens te doen.
  Zo is het werk en genieten moeten samen op gaan.
  Tegenwoordig zijn de meeste auto’s wel compact gebouwd, maar niet zo als een MG.
  Een hobby mag geld kosten. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op de Bank voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 2. Het eten ziet er top uit! Ik rijd uit financiële overwegingen ook met plezier rond in mijn ford, de onderdeeltjes zijn dan echt minder prijzig en de garages durven niet van die dikke rekeningen op te stellen, anders rijdt de klant straks in een ander merk.

 3. Dat ziet er heerlijk uit. Dat zal vast gesmaakt hebben. En zo’n opknapbeurtje, daar heb je uiteindelijk zelf ook veel plezier van, je wilt toch niet vast komen te zitten omdat MG het niet meer doet.

  Love As Always
  Di mario

 4. als ik dat zo komt het water ook al in mijn mond, spijtig van ik van hieruit geen hapje ervan kan proeven, dat zou de uitvinding van het jaar zijn : vanuit je pc even kunnen proeven hoe iets smaakt

 5. Goede morgen Sjoerd, ja auto’s. . . . maar als je geen onderhoud laat plegen, dan heb je er ook geen plezier meer van natuurlijk.
  Het eten ziet er feestelijk uit, dat zal wel gesmaakt hebben denk ik.
  Voor vandaag een fijne vrijdag gewenst, geniet van de zon en werk niet te hard in de tuin, veel te warm daar.

 6. soms zie je wat op tv en dan zoek je het recept meteen op, heerlijk om dit uit te testen en zelf te proberen, ik sta daar samen met mijn zoon hier heel erg voor open, en het liefst nog met ingredienten die we niet kennen.
  Een auto kost inderdaad geld, maar je hebt er dan ook veel plezier van, dan moet dat kunnen

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.