The Rolling Stones.
The Rolling Stones.

The Rolling Stones.

Mijn favorieten zijn het echt niet, maar ik vind het toch mooi dat Jan Smeets ze hier naar Limburg heeft kunnen halen. Een potje bejaardenrock van de bovenste plank. Donderdag was het groot nieuws dat ze geland zijn op vliegveld Beek, vrijdag hadden ze een rustdag en vandaag gaat het geweld beginnen. Nee, ik ben er niet bij, er is maar een persoon waarvoor ik echt zou gaan kijken, en die heb in al in het Gelredome gezien, Shakira. Verder waren er in mijn tijd uiteraard de Beatles en wat later was er Woodstock. Daar is mijn muziekstijl ontstaan, met als all time greatest hit Jefferson Airplane met white Rabbit.
En na gisteren een aantal uren tuinmuur metselen ben ik bekaf, 23 kilo per steentje. Ze zeggen dat dit een goed teken is, kantoorpikkie aan het werk…

12 Comments

 1. Jouw muur en de Rolling stones zijn niet stuk te krijgen.
  Ze waren wat later op Pink pop, maar dat komt door de leeftijd.
  Wel grappig 50 jaar na de Beatles in Nederland. Hans

 2. Ik had ooit kaarten voor de stones in de arena, maar heb ze geruild voor michael jackson, tot op heden geen seconde spijt van gehad. Shakira doet me ook niks, ik houd meer van prince, janet jackson en genesis. En tuinieren is mijn hobby ook niet!

 3. Ik begrijp die ophef over dat stelletje oude mannen niet zo. Ik heb wel begrip voor het feit dat jij ff stevig moet aanpakken om Gardenia zo te krijgen zoals jij wilt., maar dan heb je ook wat.

 4. Met White Rabbit mogen ze me op elk moment van de dag of de nacht verrassen. Heerlijk!
  The Stones heb ik ooit al eens in de Kuip gezien, en daar heb ik nooit spijt van gehad. Ik zou er echter niet aan moeten denken om vandaag in die hitte op een festivalterrein te moeten staan. Maar eerlijk is eerlijk, ook in een goed geoutilleerde concertzaal zou ik nu niet weer naar The Stones gaat. Het is een keer mooi geweest …

 5. ria

  Allemachtig, wat zijn dat wel niet voor stenen… Ik ben toch weleens benieuwd hoor. De Stones, niemand die vroeger ooit gedacht had dat ze op hun tachtigste nog op Pinkpop zouden staan 😉

 6. Goede morgen Sjoerd, het gaat warm worden vandaag, ik ben blij dat ik aan zee woon en dus toch wat meer koele lucht kan vangen, omdat er altijd wel een beetje wind is. Ik heb op de zonkant van mijn huis alles al afgesloten van de zon, dus het zal wel lekker koel blijven.
  Ik wens je een fijn Pinksterweekend toe.

 7. Dat nummer ken ik zo niet, maar het spreekt me wel aan. Het beloofd een warm weekend te worden daar in Limburg, en dan bedoel ik niet alleen de temperatuur, maar de hele entourage.

  Love As Always
  Di Mario

 8. Ja, dat is mooi en voor die oude rockers waren er toch ook nog gillende spotters aan het hek toen ze uit het vliegtuig stapte zag ik.
  Dat beloofd wat het weekend, Pinkpop is helemaal uitverkocht!
  Dat zijn flinke stenen die je moet metselen..!
  Fijn weekend Sjoerd.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.