Stoorsenioor

Stoorsenioor

Het woord kwam ik gisteren tegen in een van de reacties (van Marlou). Ik moet wat met dat woord, zo recalcitrant als ik vroeger was ben ik allang niet meer. Ik weet inmiddels ook wel dat dat geen zoden aan de dijk zet. Ik ben eerder gematigd enthousiast geworden voor sommige projecten. Door zo’n project onopvallend een draai te geven bereik ik sneller wat ik gedaan wil hebben dan er dwars tegen in te gaan. In plaats van dwarsliggers zijn het wissels geworden en op deze manier stuur ik de trein dan via een ommetje het juiste spoor op. Er zijn vele wegen die leiden naar het eindpunt…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

 1. Zo is het Sjoerd, met het stijgen van de jaren wordt je wijzer, maar dat kan alleen omdat je eerst tegendraads was. Hans
  Wat is het nu van de trein, ziet er redelijk gesloopt uit. Hans

 2. ik weet niet, maar ik denk dat ik een stoorsenioor blijf, en iedereen denkt dat met me mee, ik verander niet rap , ik luister niet graag, ik ben wel een dwarsligger maar dan één goeie hoop ik 😉

 3. Laat e niet gek maken. Of in mijn geval zeg ik maar, niet gekker maken 😉 Of als ik het aan moet passen aan je logfoto. Ik spoor niet 😉 Als je ouder bent kun je het wel beter overzien welke koers je moet varen.

  Love As Always
  Di Mario

 4. Goede morgen Sjoerd, tja we worden ouder en hopelijk ook wat wijzer. De ervaringen die je hebt opgedaan brengen je meestal tot inzicht dat het dwars overal tegenin gaan, meestal niet de goede manier is om wat gedaan te krijgen.
  Maar ik vrees dat ik zelf nog wel altijd vreselijk driftig kan worden. Niet zozeer om iets gedaan te krijgen, maar meer uit woede om dingen die oneerlijk zijn, daar kan ik heel slecht tegen, al kan ik me al wel beter beheersen dan in vroeger tijd.

  Leuk trouwens die foto, jammer dat die trein alweer is volgekliederd.

  Ik wens je een fijne zaterdag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: