Kiekjesdag 3 (Roermond, hier waak ik)
Kiekjesdag 3 (Roermond, hier waak ik)

Kiekjesdag 3 (Roermond, hier waak ik)

Soms loop je gewoon ergens langs en dan zie je zoiets. Fotografisch van geen enkele waarde, maar grappig kunnen deze kiekjes wel zijn. De foto is genomen in Roermond, boven Douglas. Op verzoek ga ik wat foto’s maken van de tuin. Die kunt u hier donderdag verwachten. Geen overzicht, maar onderdeeltjes….

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

  1. Off topic. Ik neem aan dat je ziet dat je museum Boerhaave niet voor niets steunt, ze blijven actief he. Ondanks dat ze uit de gevarenzone zijn. Ik vind het echt een van de leukste interactieve musea van leiden.

  2. Een kiekje wat zinloos lijkt, verteld toch wel veel.
    Dat is de kunst van het zien en vast leggen.
    We krijgen een paar mooie dagen, goed voor de foto’s van de tuin te maken.
    We moeten ons maar niet zo druk maken om de veranderingen, het meeste gaat toch aan ons voorbij. Hans

  3. is dat he zomaar die kiekjes die je onderweg ergen smaakt of je oog op valt. Volgens mij hebben vaste bloggers blogogen, op hety moment dat je zo´bn situatie ziet hebje hem in gedachte al met tekst en al op je blog staan.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.