@work
@work

@work

Ik had me de zondag toch iets anders voorgesteld. Vroeg in de zondagochtend na het voetballen belde een collega van mij op, om te vertellen dat we een storing hadden aan een van onze productieservers. Eerst even op afstand geprobeerd om de zaak te herstellen, maar helaas het werd een tocht naar een van onze Centrales. Nu weet ik wel dat ik daar sinds vrijdag ook een kantoor heb met het uitzicht zoals op de foto hieronder, maar het was niet gepland om ook meteen daar te gaan zitten en werk uit te gaan voeren. Helaas, het was niet anders.
Het nadeel van zo’n hele ochtend puzzelen en de zaak weer online brengen is dat je hele dag naar de klitsen is. De hele planning om te leren viel in duigen, en de concentratie lag ergens op een onbereikbare plek. Ik kon hem later dan ook niet meer vinden. Hieronder een uitzicht van mijn werkplek on-site. En als je je afvraagt wat voor een vijver dat is zal ik dat meteen uit de doeken doen. Men noemt dit een blusvijver, deze bevat water voor eventuele calamiteiten op de site en is dus voor gebruik door de brandweer.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

 1. Dat is dan een afknapper als je toch naar je werk moet, maar dat hoort er ook bij.
  Dat je daarna niet veel meer hebt gedaan is begrijpelijk.
  Je hebt wel een rustgevend uitzicht over de blusvijver. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op de Bank voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 2. En zo ben je onmisbaar, toch ook wel lekker.. Maar inderdaad je zondag zou er vast anders uitgezien hebben zonder dat belletje. Ik wens je een fijne week. Oja.. als je me mist, ik heb al bijna vakantie!-Zal wat minder achter de pc zitten, des te meer in de zon, haha hoop ik .. 🙂

 3. Annette Barendregt

  Wel een veilig idee, want er zit water genoeg in voor een aardig fikkie! Balen dat je moest werken op zondag. Wat moeten ze daar ook zónder jou, hé?

 4. Goede morgen, dat was dus niet lekker nagenieten en rustig aan doen gisteren.
  Maar je hebt het toch in orde gebracht. Al had je andere plannen op de zondag.
  Ik wens je nu een fijne maandag toe, niet teveel naar het uitzicht kijken al is het misschien wel verleidelijk .
  Fijne maandag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.