De letste
De letste

De letste

Vandaag wordt het een druk dagje vrees ik, mijn hele agenda is volgeboekt tot laat in de middag. Maar er zijn ook positieve punten. In de eerste plaats is dit de laatste werkdag deze maand, tenminste als een project het toelaat, anders wordt het af en toe een dagje naar de baas, maar ik hoop dat ik alles voor daarna kan regelen. Wellicht dat ik niet iedere dag wat plaats, dat ligt aan het weer. Bij mooi weer is de kans kleiner…
Als tweede ontving ik gisteren mijn punt voor de tweede opdracht van de cursus html5 en CSS3. Het commentaar was goed voor een tien, maar op de een of andere manier weigert de leraar die te geven. Hij had mijn document door alle validators gehaald die hij kon vinden. Geen fouten te vinden. Complimenten voor de bijbehorende CSS file, maar het blijft bij een negen. Ik ben er heel tevreden mee, maar er zitten ook aardig wat uurtjes werk in die ik niet ergens anders aan kan besteden. Overigens nog twee opdrachten en een maand of twee verder en ik hoop er mee klaar te zijn. Alhoewel, html5 en css3 is wel leuk om te doen. En zeer vernieuwend… Je moet op je oude dag wel bijblijven vindt de (nieuwe) baas.

bVision Photography

18 Comments

 1. Gefeliciteerd!
  Persoonlijke geef ik wel een 10 aan werk wat correct gemaakt is.
  Het geeft mij ook voldoening en als iemand correct gewerkt heeft hoort daar ook een 10 bij.
  Al weet ik dat collega’s daar anders over denken.

  Fijne vakantie!

  Vriendelijke groet,

 2. Wauw een 9 is ook heel mooi, al begrijp ik je gevoel. Wat heerlijk vakantie zeg, en zo verdiend ook man! Lekker van genieten en hopelijk mooi weer in aantocht!
  Ik zelf al weer heeeel druk aan het werk.. 🙂

 3. Een lastige docent, of hij is niet zeker van zichzelf.
  Heerlijk vakantie, dan is de grootste drukte tenminste voorbij. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 4. Bij sommige leeraren heb ik wel eens een 11 gehad. Dwz ik had een 10 maar iedereen kreeg er een punt bij omdat de opdrachten te moeilijk waren.

  Maar ik had er ook een enkeling tussen die geen 10 wilden geven, omdat je dan alwetend zou zijn en dat is niemand.

  Overigens weinig aan de hand, ik was van de 5,5jes cultuur. Zodra het gemiddelde voldoende was vond ik het best. Bij een te hoge score voelde ik me ongemakkelijk.

 5. Och ze vinden altijd wel iets als je de opdracht naar eigen inzicht zelf mag uitvoeren. Ik dacht nadat ik de eerste regels gelezen had ook een tien te krijgen, maar omdat ik de code niet voldoende in had laten springen, was het een negen. Ik vond het zelf eigenlijk wel voldoende ingesprongen. Niet mierenneuken maar bitneuken zullen we maar zeggen.

 6. Goede morgen Sjoerd, heerlijk toch die vakantie, probeer er volop van te genieten joh. Wat die negen betreft, eigenlijk te weinig natuurlijk. Maar misschien denkt die man ‘perfect’ bestaat niet dus ik deel geen tienen uit.

  Gisteren heb ik aan de andere kant van de Schelde een hele serie trafohuisjes gezien, maar ik kon ze niet op de foto zetten, omdat ik natuurlijk niet midden op een weg op de rem kan trappen. Nu waren ze alle drie van het zelfde model, eentje was wit geschilderd en de andere waren gewoon niets bijzonders, dus ik heb maar niet moeilijk gedaan om ze op de kiek te zetten.

  Ik wens je een fijne vrijdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.