Een prent – door Frank

Een prent – door Frank

Binnenkort is mijn echtgenote jarig, en ieder jaar, zo vlak voor haar verjaardag, ben ik aan het denken wat ik haar nu weer zal gaan schenken. Dat is af en toe best wel moeilijk hoor. Vorig jaar maakte het CJIB (Centraal Justitieel Incasso Bureau) het me gemakkelijk, door vlak voor haar verjaardag, een forse bekeuring te sturen op naam van mijn echtgenote, voor enigzins te hard rijden. Had ze daarmee haar verjaardagscadeautje meteen gehad. Dit jaar lag er weer zo’n mooie envelop op de mat, even door rood licht gereden, en een bedrag, of je een emmer leeg schudt. Bedankt CJIB, ik ben er alweer uit, alleen die verjaardagscadeautjes worden zo wel steeds duurder, daarom heeft mijn vrouw, naast haar verjaardag, nu ook Sinterklaas en Kerstmis al binnen. Of zal ik toch maar weer eens over mijn hart strijken? Want normaal doet ze dat nooit, door rood licht rijden.

CJIB
CJIB verrassing

15 Comments

 1. Goede morgen Sjoerd, doe er toch ook nog maar een bosje bloemen bij, want zo’n bon, kun je wel inlijsten, maar als cadeau is het niet zo gezellig.Toch lief van je om haar fouten te financieren 😉
  Fijne woensdag gewenst.

 2. Ja, zo’n bon krijgen is niet leuk.
  De prijzen er van zijn zeker erg gestegen de laatste jaren.
  Toch denk ik dat jij vast nog wel een leuk verjaarskadootje voor je vrouw kunt bedenken.
  Mooie dag vandaag.

 3. Het valt mij op dat de bekeuringen tegenwoordig echt belachelijk hoog zijn. Je mag dan wel niet meer in guldens rekenen maar het gaat hier wel om ruim 500 gulden, parkeerbonnetje ook al over de tweehonderd en ga zo maar door. Volgens mij waren ze in de gulden echt niet zo belachelijk hoog.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: