Gevonden
Gevonden

Gevonden

bVision Photography

Soms heb je het idee dat er iemand of iets naar je staat te kijken en kun je niet uitvinden wat het is. Dat idee had ik vorige week ook op een dag. En dan is een lens met wat telebreik een uitkomst. Het verbaasde me thuis dat ik op die afstand de foto nog redelijk zonder motion blur had kunnen maken…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd. Je kunt zien dat jij een band met katten hebt, je voelt altijd wanneer er eentje in de buurt is. Dat heb ik nu ook, ik zie overal katten ook als ze een eind verderop zitten of ergens half onder een struik.
    Mooie foto gemaakt van deze heer of dame. Wat zit die mooi zo aan de kant te kijken.

    Ik wens je een heel fijne donderdag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: