Camera uitproberen – door Frank
Camera uitproberen – door Frank

Camera uitproberen – door Frank

Pas terug van vakantie en gisterenavond al meteen een mooie storing op het werk. Even mee bezig geweest, en zo als je weet “Time Flies”als je lol hebt, dus voor ik het wist was ik laat thuis. Dan wil je toch nog wat letters in het blog kwijt maar ik wilde er niet al te veel tijd insteken, anders heb je alleen maar de hele dag naar het scherm gestaard. Daarom ben ik maar eens in mijn foto archief gaan kijken en kwam ik zo nog wat uitprobeerfoto’s van C-Mine tegen. Ik heb al vaker over C-Mine geschreven hier, en nu doordat ik de foto’s weer te voorschijn haalde, heb ik nu weer zin om binnenkort weer eens te gaan kijken daar. Het blijft inspirerend daar. De foto’s hieronder zijn gemaakt met mijn Sony Nex3n camera. Effecten zitten in de camera en dat nodigt uit tot experimenteren.

 

15 Comments

 1. mooi ik kies nummer 2 spreek me meeste aan ik
  ben gestopt met fotografie ,
  leuke zeg oefen met camera ik ken de filters .
  ik heb een fototoestel dat op internet kan en foto,s kan zo dan bewerken vind ik wel leuk werken zo
  ik kom zeker nog langs
  groetjes antony

 2. Annette Barendregt

  Leuk, hé? Al die slimme en grappige functies. Ik experimenteer me een hoedje. Die schroeven zijn een dankbaar onderwerp. Wat je er ook mee doet, ze worden alleen maar mooier!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.