Pieterbaas
Pieterbaas

Pieterbaas

Day Of Month
Na alle commotie rond onze Pieterbaas lijkt de spanning weer een beetje terug te keren tot normale proporties. Iedereen staat weer met beide benen op de grond en dan wordt het tijd om te relativeren. Niet dat wij ooit iets gedaan hebben aan Sinterklaas, met een dochter die rond die tijd jarig is, was dat heel moeilijk. Maar ik gun het ieder kind. Het enige wat de dwarsliggers behaald hebben is de winst voor de winkelier. De Sint is nog nooit zo populair geweest.
Maar, laten we ook de slavenarbeiders niet vergeten die op onze verkeersborden zijn afgebeeld. Net als de zwarte pieten iconen, maar waarom zijn die dan allemaal zwart, moeten we ook die niet een normaal kleurtje geven iets tussen wit, geel en bruin/zwart in. Ik heb het als voorbeeld maar even blauw/blauw gelaten. Zo komt er in ieder geval meer blauw op straat…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

20 Comments

  1. Zo heb je wel meer blauw op straat, maar blauw is een echt scheldwoord voor een neger.
    Je moet schipperen tussen dochter en de Sint, maar nu is ze zo oud dat de keuze niet moeilijk meer is. Hans

  2. Nu nog de smurfen discussie …………
    Doe het licht maar uit, dan is alles uuuhhhhh … zwart, of gaan we het donker ook een ander kleurtje geven…… donkerzwart misschien
    Ik vraag me af wat de wijzen uit het oosten ervan zullen zeggen…….

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: