Knibbeler Meubelen op Woonboulevard Heerlen
Knibbeler Meubelen op Woonboulevard Heerlen

Knibbeler Meubelen op Woonboulevard Heerlen

bVision Photography

Day Of MonthDe geschiedenis van Knibbeler gaat voor mij terug naar mijn jeugd. Ik woonde destijds op de Amstenraderweg, vlak in de buurt van waar de familie Knibbeler een woning had. En als ik zeg familie, waren daar ook kinderen, waar ik dus ook wel vaker kwam. De familie had een zaak in huishoudelijke artikelen en nog veel meer. Die zaak lag aan de Kouvenderstraat en is inmiddels een Blokker winkel. Het woonhuis in de ene straat en de winkel in de andere straat waren met elkaar verbonden middels een magazijn. Als we iets nodig hadden dan liepen we achterlangs het magazijn de zaak in, en ook op dezelfde weg weer terug. Nors nagekeken door de magazijnbediende, die ook bij ons in de oudste flat van Hoensbroek woonde. Inmiddels zijn de zaken van Paul Knibbeler een begrip op woongebied in het zuiden van het land. En vooral de zaak op de woonboulevard heeft prachtige woonaccessoires naast de meubels, kunst voor de kleine man zullen we maar zeggen. We kijken er graag eens rond. En een beetje reclame maken voor voor de mensen die je persoonlijk kent mag wel eens. Want Paul heeft het goed voor elkaar.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

  1. Het ziet er schitterend uit, ook de vrolijke objecten op de 2e foto. Erg fijn, zo’n zaak in de buurt, en het voorkomt ook dat iedereen dezelfde objecten van Blokker in het raamkozijn heeft staan, zoals je hier eigenlijk best vaak ziet..

  2. Goede morgen Sjoerd, ik had nog nooit van dit familiebedrijf gehoord, het zal wel geen landelijke keten zijn zeker. Maar het is fijn dat je buren van vroeger het zo prima doen, het is een mooie zaak zo te zien en jij mag daar volop reclame voor maken.
    Voor vandaag wens ik je een heel fijne donderdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d