Kerstavond – door Frank

Kerstavond – door Frank

Voor iedereen wens ik een gelukkig Kerstfeest. Bij ons belooft het gezellig druk te worden, tweede Kerstdag krijgen we mijn hele familie met aanhang op bezoek en gaan we gourmetten. Ik heb een grote familie dus de huiskamer zit goed vol. In januari komt de winterschilder, dan worden alle gourmetsporen weer overgeschilderd, dus!

17 Comments

 1. Fraai plaatje Frank! Een fijne gezellige gourmet-dag gewenst!
  En fijn dat de zwarte achtergrond hier weer weg is, het was inderdaad lastig typen (ik dacht dat het aan mi(n wat oudere systeem)j lag :-))

 2. Goedemorgen Sjoerd, ik zie niet goed wat ik aan het tikken ben, dus hopelijk niet teveel fouten. Ik krijg beide kerstdagen eters, dus het zal een gezellige tijd zijn. Nu nog even kijken of er voldoende drinken van allerlei soorten ik huis is, want dat was altijd de taak van mijn man, ik moet er dus extra op letten vandaag. Ik wens je heerlijke , warme en gezellige dagen toe, geniet er van.

 3. lekker gezellig zo’n bijeenkomst.
  Ik zie niet goed wat ik typ in zo’n donker vakje…..
  als je gaat gourmetten met je de luster ook nog omhoog hangen,
  het is lekker maar zo vettig.
  ♪ღ♪*•.¸¸¸.•*¨¨*•.¸¸¸.•*•De Kerstman, noch ik weten of je stout of braaf bent geweest,
  maar ik wens je toch een vrolijk Kerstfeest!
  ✡ ✪ ✯ ✰ ✱ ✲ ✴ ✵ ✶ Ho Ho Ho …I wish you A Merry : Christmas, X-Mas, kiss-mas

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: