Voornemens – door Frank
Voornemens – door Frank

Voornemens – door Frank

Eind vorig jaar heb ik mijn goede voornemens gemaakt c.q. van zolder gehaald, oudejaarsavond heb ik nog goed gevierd en op 1 januari ben ik gestart met de eerste. De eerste werkdagen zitten er inmiddels ook weer op, en van alle goede voornemens ben ik met de eerste nog steeds bezig. Ik heb er nog meer van die voornemens, maar je hoef niet met alles tegelijk te beginnen of te stoppen, toch? In de loop van deze maand begin ik wel met de volgende, want alles tegelijk blijkt niet te werken. Ervaringen uit het verleden…… Het is wat met die voornemens ieder jaar, de meesten van ons hebben ze, behalve een enkele grapjas die zich zelf al perfect vindt, en in de loop van januari sneuvelen vaak al de meeste. Iedereen bewaart ze, want op Marktplaats worden ze niet te koop aangeboden en cadeau heb ik er ook nog nooit gehad. Zo eind december worden ze dan weer uit het stof gehaald, blinkend gepoetst en neemt men zich voor: “deze keer worden ze echt volgehouden”, of niet….. Als ik het volhoud deze keer dan moet dat binnenkort een maatje schelen.
voornemens

16 Comments

 1. Hihi, je plaat is heel grappig en raak.. Het lukt je vast wel..
  Zelf maak ik zo ongeveer dagelijks goede voornemens, en ik hou maar niet bij wat er wel en niet slaagt (ik denk dat ik het dan tegen elkaar weg moet strepen ;-})

 2. ha die Frank,

  dat is nou juist zo leuk van het einde van het jaar: de voornemens.
  Daar wird ik blijvan!
  Drie kilo afvallen. Hoera… dan kan die krappe kleding weer aan!!
  Minder eten en meer bewegen…

  Gewoon door blijven doen en niet omkijken…
  Als het niet lukt niet tegen jezelf schelden. Dat helpt niet en is niet gezond.

  Dag!
  Succes van Marlou

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: