Zuid Limburg onbereikbaar
Zuid Limburg onbereikbaar

Zuid Limburg onbereikbaar

Day Of MonthWe hebben ons gisteren wel in het nieuws gewaagd met enkele spectaculaire ongelukken. Normaliter gaan we in de ochtend naar Roermond op onze vrije dag, maar nu was daar gelukkig iets tussengekomen. Volgens mij was ik Roermond niet meer uitgekomen. Alle autowegen waren afgesloten in de buurt en daar waar we normaal langskomen hing een wolk zoutzuur gas. Ofwel Zuid Limburg was een hele dag lang bijna onbereikbaar. Alleen via Duitsland of België was nog een optie. We zijn maar lekker naar Maastricht gegaan en hebben niet eens de intentie gehad om voor ramptoerist te gaan spelen. En wonder boven wonder was het in en rondom Maastricht rustig. Logisch uiteraard, want er was geen doorgaand verkeer over de A2. En dan te bedenken dat er nog mensen zijn die dan toch maar anderhalf uur in de file gaan staan terwijl in Maastricht al borden stonden die iedereen adviseerde om dat vooral niet te doen maar via Heerlen en Aken naar het noorden te gaan…

click to see the picture big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

21 Comments

  1. Frank-103

    Ik ben gisterochtend op mijn vrije dag niet verder gekomen dan de tandarts. Misschien was ik wel liever in de file gaan staan op weg naar Maastricht! Hachelijk!

  2. Goede morgen Sjoerd, je hebt dus een betere dag gehad, dan alle mensen die in Roermond binnen moesten blijven of anderen die in een file stonden. Maar ik dacht dat die ook hun auto moesten laten staan en ergens werden ondergebracht. Ik heb het niet precies meegekregen.
    Ik wens je een fijne donderdag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: