Bossche Bol
Bossche Bol

Bossche Bol

Day Of MonthOke, het weer was niet best gisteren, maar als je wat te vieren hebt maakt dat niet uit. Even heen en weer naar Den Bosch, voor een heerlijke lunch bij Zoetelief en later op de dag ter afsluiting een lekker kop koffie, of in mijn geval een kop thee, en daar hoort een overheerlijke Bossche bol bij van bakker Jan de Groot. Een echte delicatesse… En tussendoor uiteraard een bezoek aan de oude Binnenstad. Vanuit het zuiden nog goed te doen op een dag. En er liggen wat zaken waar we naartoe gaan omdat ze hier niet aanwezig zijn. Niet dat we een reden nodig hebben om er eens op uit te trekken, Neu, dat doen we zonder reden ook vaak genoeg. Gewoon omdat we dat leuk vinden en we er ook even tussenuit zijn.

click to see the picture big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

  1. Dat is een heel ander Bossche Bol dan ik verwacht had. Ik geef toch de voorkeur aan die met de chocolade eroverheen 🙂 Wel jammer dat ik gestopt ben met de inname van suiker en aanverwante artikelen. Maar kijken naar lekkers vind ik ook fijn. Ik had jou die bol weleens op zien eten…
    Groetjes Kakel

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.