Onthechten – door Frank
Onthechten – door Frank

Onthechten – door Frank

Bij ons heeft alles al een tijd zo zijn plekje. Alles staat in de kamer op een bepaalde plaats en daar ben ik aan gewend, daar was ik gelukkig mee. De plek waar mijn luie stoel staat daar ben ik zelfs aan gehecht. Daar zat ik lekker, daar kon ik de TV gemakkelijk zien. Maar zo af en toe krijgen vrouwen, en ik wil niet generaliseren, maar ik ken er verschillende die dit doen, een bevlieging en dan moet alles verplaatst worden. Gezelliger maken heet dat dan. Vroeger kon ik dat nog redelijk tegen houden, door bijvoorbeeld alle kabels achter plinten en zo weg te werken. Maar met de Wifi en TV die via glasvezel en stroomnet het huis binnen komt, wordt verplaatsen weer een stuk eenvoudiger. Onze kamer is dus nu weer helemaal “verbouwd”. Mijn kast met de PC is verplaatst naar de serre, want die kast, die vroeger omdat hij zo mooi was werd gekocht, was ineens een lelijk ding en paste daarom niet meer bij de rest van het interieur. Gelukkig mag mijn laptop op tafel blijven staan, en daar werk ik tegenwoordig ook wel het meeste mee, maar toch, hoe lang nog. Volgens Sjoerd zit ik binnenkort buiten met mijn PC, want dat is de volgende stap na de serre. De vriendinnen van mijn vrouw vinden alles veel beter zo als het nu staat, hadden ze dat niet eerder kunnen zeggen denk ik dan, dat alles hier verkeerd stond.  Nu een paar dagen later begin ik langzaamaan mijn weg weer te vinden in deze inrichting. Wellicht dat ik er ook weer aan kan wennen, tot de volgende bevlieging dan. Ik vermoed een complot.

 

17 Comments

  1. Meubels laat ik staan waar ze staan, maar ik wissel wel wat in huis met de seizoenen. Maar dat zijn dan snuisterijen óp de meubels. Ik zou er kierewiet van worden om elke keer in een veranderd huis te wonen. Mijn vriendin daarentegen verft het liefst drie keer per jaar de deuren, kozijnen en de muren. Het kan dus nog erger 😉

  2. Frank-103

    Het is zeker een complot! Gelukkig heb ik nooit tijd als er iets verplaatst moet worden, en zelf doen, dat doen ze hier ook niet. Dus blijft alles zoals het is!

  3. LOL! Dus DAT zit erachter… 😉 Mijn man heeft ook al zo’n hekel aan woonkamerveranderen, de laatste 15 jaar ‘mag dat vrijwel alleen maar bij een verhuizing’, tot mijn grote verdriet;-) En zo’n verhuizing is dan weer ZO ingrijpend..

    Je kunt natuurlijk wel zeggen dat de serre te vochtig is voor een PC(-kast);-) Zelfs ik vind dat wel erg rigoreus 😉

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.