Uit, goed voor u
Uit, goed voor u

Uit, goed voor u

Day Of MonthGisteravond zijn we op uitnodiging van mijn dochter en haar vriend uit wezen eten in een mooi, modern ingericht Italiaans Restaurant. Ingericht met schitterend echt Italiaans tapijt bestaande uit een egale ondergrond waarin voor in de zaak een grote Ferrari was ingelegd, en de rest van de vloer was evenzo egaal en met een regelmatig patroon ingelegde Ferrari logo’s. Verder een hele mooie ambiance met sfeervolle decoraties. Het ligt in het in het Parkstad Limburg Stadion, op de vijfde verdieping boven het Golden Tulip hotel. Het eten was hetzelfde verzorgd als de inrichting. Met stijl, en een vriendelijke bediening doet ook heel veel. Ik was natuurlijk weer eens zo stom om meteen aan te vallen in plaats van ’s even een foto te maken. Daarom heb ik er maar even ene geleend, makkelijk en met zo’n reclame zullen ze me dat niet kwalijk nemen. En voor ik het vergeet, het is geen Pizzeria maar een volwaardig restaurant, Voor een pizza moet je een stukje verderop kijken. Ons is het in ieder geval prima, nee uitstekend bevallen. Bedankt S. en P..

click to see the picture big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

 1. Ha die Sjoerd,

  eerlijk gezegd ga ik zo goed als nooit naar een pizzeria.
  Maar een goed Italiaans restaurant laat ik niet aan mn neus voorbij gaan.
  De Italiaanse keuken is in wezen heel verfijnd en verrukkelijk…

  Buon apetito!
  Groetjes van Marlou

 2. Goede morgen Sjoerd, ik hoop dat het eten ook geweldig is geweest, die Ferrari’s doen me niet zoveel, maar de bediening en de maaltijd, als die maar van goede kwaliteit zijn. Maar jij als autoliefhebber, zal zeker dubbel hebben genoten 🙂

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.