Auto’s in de reclame – DAF
Auto’s in de reclame – DAF

Auto’s in de reclame – DAF

bVision Photography

Day of MonthToch wel mooi als mensen al aan je denken als ze aan het winkelen zijn, Vooral in de kersttijd. De bijgaande foto’s zijn gemaakt door Di Mario, en gingen vergezeld met de volgende woorden:
Hoi Sjoerd, Ik kwam in de intratuin in Lelystad nog deze opstelling tegen. Natuurlijk moest ik meteen aan jou denken. Ik weet niet of deze nog kan rijden, maar hij heeft het vast ooit gedaan.
Love As always
Di Mario

bVision Photography

En ik maar denken dat zo’n reclame object als auto alleen maar bij intratuin in Roermond zou staan. Nee in Lelystad dus ook. Weliswaar geen Lelijke eend, maar een DAF. Deze DAF 44 uit 1969 mag inderdaad niet meer de weg op, de APK was in 2011 verlopen. Het Type 44 was de eerste auto welke in Born gebouwd werd. Er zat nog de luchtgekoelde 850 cm3 luchtgekoelde motor in. In latere modellen is deze motor vervangen door een watergekoelde Renault motor. Maar zoals in al deze Dafkes, wel voorzien van het pientere pookje…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.