Inventief – door Frank
Inventief – door Frank

Inventief – door Frank

Alles in en om de computer wordt steeds kleiner, dat konden we pas geleden hier zien aan die harde schijf die nauwelijks groter was dan de paperclip die er langs lag. Ook usb sticks en zo zijn niet meer de knotsen die je 10 jaar geleden nog ergens (ook vaak nog aan de achterkant) in je PC moest steken. Je kunt dat spul tegenwoordig ook allemaal online bestellen en daar gaat het dan mis. Bestel je een onderdeeltje ergens van, waarvan er meer dan een dozijn, in een enveloppe tegelijk door de sleuf van je brievenbus kunnen, krijg je het in een joekel van een doos verpakt gestuurd. Ik had het connectie dongeltje van mijn ergonomische muis kapot. Dus een nieuwe besteld, en zo (foto) kreeg ik de nieuwe van de week aan geleverd.

doos

Wat wel leuk was, was dat inventieve stukje gereedschap wat er bij geleverd werd om aan de onderkant van de muis in een minuscuul gaatje te steken om de boel te resetten zodat ze elkaar weer konden vinden. Gelukkig vonden ze elkaar en kan ik weer ergonomisch muizen.

stick

15 Comments

 1. vaak wordt het ook in grotere dingen verpakt zodat het niet zo snel weggenomen wordt zonder dat het voor diegene bedoeld is. Klein he, ik verbaasde me laatst ook al toen ze bij mij wat veranderingen doorvoerden in de pc.

  Love As always
  Di mario

 2. Goede morgen, tja Frank sommige zaken zijn en blijven onbegrijpelijk, zo’n klein ding kan makkelijk in een bubbeltjes enveloppe, daar hoeft geen doos aan te pas te komen zou men denken. Maar ja. . . wij denken misschien te simpel.
  Fijne woensdag gewenst.

 3. Frank-103

  Je zou zeggen dat ze zoiets beter in een envelop kunnen versturen, de pakketdienst geeft vast de voorkeur aan een standaard doos die niet gemakkelijk kwijt kan raken of beschadigen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.