Een historisch moment – door Frank
Een historisch moment – door Frank

Een historisch moment – door Frank

De foto hieronder geeft een historisch moment weer. TicTac die bij mij op schoot komt liggen, nou ja ongeveer dan, het was eigenlijk tussen mijn benen. TicTac woont al vier jaar bij ons, maar ze heeft nog nooit bij me gelegen. Nou lig ik niet vaak met een dekentje op me op de bank, maar gisterenavond was dat, door pijn in mijn rug nog ongeveer de enige houding waarin het te hebben was, dit ondanks de pijnstillers. Dat dekentje moet de trigger geweest zijn, denk ik. Ze kwam zomaar vrijwillig naar me toe. Meestal loopt ze met een boog om me heen, behalve als er gegeten moet worden dan komt ze me persoonlijk roepen, om een zakje of blikje open te maken. Misschien is dit wel het begin van iets moois tussen ons.

TicTac

18 Comments

 1. Wij hebben er ook twee die van buiten zijn gekomen, de eerste jaren waren we personeel, de laatste jaren zijn het echte knuffelaars geworden, alhoewel schootkatten worden het niet.
  Sterkte met de rug.

 2. Frank-103

  Katten willen graag rustig slapen en dat gaat niet bij een wiebelkont. Waarschijnlijk voelt ze aan dat je nu geen kant op gaat, en een uitstekende slaapplaats vormt!

 3. Ha die Frank,

  misschien voelt ze toch meer voor je dan je denkt.
  En wie weet heeft ze gedacht: Baasje heeft pijn… ik ga het verzachten…
  Heel lief van d’r!

  Sterkte met de rug…

  Groet, Marlou

  .

 4. Goede morgen Frank, ja katten. . . ze vertrouwt je en vaak ben je alleen de blikopener in huis, maar als ze voelen dat iemand niet helemaal in orde is of triest, dan komen ze je troosten. Trouwens de meeste schildpad poezen en lapjes , hebben aparte karakters.
  Ik wens je een fijne woensdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.