Onze Ollie
Onze Ollie

Onze Ollie

Day Of MonthWaar wij mensen nog enig idee hebben van wat makkelijk ligt en ons daarvan een voorstelling kunnen maken, heeft onze Heer Ollie daar hele andere ideeën bij. Want zeg nou zelf, dit kan toch niet makkelijk liggen. Maar waarschijnlijk ligt dat toch nog makkelijker dan alle houdingen waarin ik me heb moeten wringen om het gedeelte van de hal te schilderen waar ik deze week al fanatiek aan geschuurd heb. Maar goed, zaterdag alles in de grondverf gezet, gisteren alles voor de eerste keer gelakt, en komende woensdag de laatste keer aflakken. Dan moet dat stuk er weer een paar jaar tegen kunnen. Ik heb me in ieder geval niet verveeld in het weekend. En uiteraard staan er alweer nieuwe plannen op mijn ToeDoe lijst om uit te voeren. Gelukkig heb ik wel altijd heel enthousiaste kijkers, die het maar wat intressant vinden, en zelfs op een gegeven moment de cabrio in beslag hadden genomen. Maar die vlieger gaat niet op. Die is en blijft helemaal van mij…

click to see the picture big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

21 Comments

 1. Ha die Sjoerd!
  Heer Ollie for president!
  Ik vind hem geweldig…
  Een kat igt eigenlijk altijd goed…

  Succes met de hal.
  De mijnwerker komt misschien deze maand en anders in april…

  Dag!
  Groetjes van Marlou

  .

 2. Goede morgen Sjoerd, je bent weer druk aan de gang geweest, maar je zult ook wel een voldaan gevoel hebben als er weer iets af is en helemaal naar je zin.
  Ik wens je een fijne maandag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.