Je hebt van die dagen…
Je hebt van die dagen…

Je hebt van die dagen…

Day Of MonthDe maand Maart begon in dat opzicht alweer goed hectisch. Soms is dat wel leuk, maar als je met teveel dingen tegelijkertijd bezig bent gaat het fout natuurlijk. Vooral als men aan het begin van de maand de afsluiting van de vorige maand wil draaien en de getallen kloppen niet. Zoek dan maar eens uit waar het fout is gegaan. Het laatste is wel verklaarbaar, maar dat wil niet zeggen ook oplosbaar. Maar aan de andere kant is puzzelen ook een stukje charme van het vak, in de ICT gaat er wel vaker iets mis. Kijk maar naar de banken, of de mobiele telefonie. Uitsluiten van storingen is onmogelijk. En samen puzzelen is vaak nog veel leuker.

click to see the picture big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

  1. Frank-103

    Ik zit niet in de ict, maar puzzelen doen wij op het werk ook regelmatig. Als er dan een goede oplossing gevonden wordt, geeft dat veel voldoening!

  2. Storingen zijn inderdaad nooit uit te sluiten, maar sommige bedrijven en instellingen hebben er toch wel erg veel last van. En dat is nog tot daar aan toe, als je dan als klant of gebruiken in elk geval maar deugdelijke informatie krijgt …
    Afijn, hopelijk is de storing die jullie plaagde intussen opgelost.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.