Klus Klaar
Klus Klaar

Klus Klaar

Day Of MonthHet voordeel van een dagje tussendoor vrij is dat je ook de tijd krijgt om tussendoor eens wat te doen. In de tijd dat mijn vrouw naar de kapper was ben ik weer in de weer geweest om de laatste streken verf van dit project op de muur te krijgen. En dus de klus af te ronden. Dat is het mooie van het stellen van niet al te grote targets, deze komen in ieder geval af en het resultaat mag er zijn. Het nadeel is dan weer dat je zegt kunnen we dat niet ook even doen… Maar dat wacht maar weer tot het weekend dan, dat is een scope change, en doen we dus apart. Onze grijze voordeur krijgt ook de kleur “Energizing Lake (5085) van Flexa”
De foto van vandaag is op afstand genomen en stelt een van onze Warmte Kracht Centrales voor. WKC Noord. Hier wordt 140 bar stoom gemaakt met een temperatuur van meer dan 500 graden voor de locatie Chemelot. De schoorsteen is ca 160 meter hoog, om u een idee te geven.

click to see the picture big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

 1. Het voordeel van alleen thuis zijn, dat je ongestoord aan je klus kunt werken.
  WKC zijn indrukwekkende machines, heb ze van dicht bij meegemaakt met een excursie. Hans

 2. Precies! Je hoeft niet elke dag alles te doen wat er op je takenlijstje staat. Je wilt immer ook leven? Voor Greenpeace was mijn vriendin ooit zo’n schoorsteen opgeklommen. Dapper, hoor!

 3. 160 meter, dat is een eind. Volgens mij heb ik het weleens gezien of kan dat niet vanaf de snelweg? Ik zit me te bedenken dat ik nog steeds wat moet opzoeken en opsturen. Sittard..

  Love As Always
  Di mario

 4. Goede morgen Sjoerd, wat een enorm complex op je foto, goed dat je er even de afmeting van de schoorsteen bij noemt, dan krijg je pas een idee , hoe groot alles is.
  Maar wat je klussen thuis betreft, wat ga je doen wanneer alles klaar is? Iets anders zoeken of lekker genieten dat je even niets hoeft te doen, dan je vrouw te knuffelen en de kat te aaien 🙂
  Ik wens je een fijne donderdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d