Zon…dag

Zon…dag

Day Of MonthWat wil een mens nog meer van een weekend in maart verlangen, hiermee steken we de tong uit naar de afgelopen winter en gaan we met zijn allen de zon opzoeken in de natuur. Tenminste als je geen andere plannen hebt of als je moet werken. De zondag gaat zijn naam eer aan doen. Toe maar, een verwachte 18 graden is niet mis, en als het een graadje minder wordt zitten we ook niet mee. Ik tenminste niet. Ik wens iedereen dan ook een fantastisch, zonnig weekend toe…

click to see the picture big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

  1. “18 graden,” zegt ‘ie …
    Ja, bij jullie in het warme zuiden misschien wel, maar je zult net zien dat we hier in het noorden schuil blijven gaan onder een plak laaghangende bewolking. Eerst zien en voelen, zeg ik altijd maar …
    Maar dat neemt niet weg, dat ik iedereen een lekker zonnig weekend wens!

  2. Het ziet er naar uit dat dat het echt prachtig gaat worden, alleen het blijft Nederland he. Meestal als we met zijn allen zulk mooi weer verwachten komt er weer een depressie of wat dan ook de boel verpesten. 🙁

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: