sakkerdjie zeg
sakkerdjie zeg

sakkerdjie zeg

Day Of MonthVrijdag de dertiende begon al weer goed. Een pechdag pur sang, niet dat ik bijgelovig ben, maar je zou het bijna worden. Ik stond net op het punt om naar huis te gaan tegen vijf uur, toen het helemaal fout ging op het werk. Een van onze bedrijfskritische servers stortte spontaan af. Over en out. Na het rebooten ook niet meer aan de gang te krijgen. Eerst maar even mijn vrouw gebeld met het idee ga maar met de bus naar huis, en daarna even lekker aan de slag. Puzzelen deed ik toch al graag, alleen niet op vrijdag de dertiende na mijn eigenlijke werktijd. Maar goed, eind goed en de rest maar even afwachten zullen we maar zeggen… Vandaar geen auto of ander uitgewerkte log vandaag… Mijn zin daarin was even over, net zoals de tijd daarvoor.

click to see the picture big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

 1. frank-103

  ik ben niet bijgelovig mbt vrijdag de 13e, maar ik loop niet onder ladders door en servers water geven lijkt mij ook nooit verstandig! Maar het was wel opgelost?

 2. De laatste 10 minuten voor einde werktijd…. klanten beginnen te bellen, de computers lopen vast, enz.
  Altijd in die laatste minuten moet er snel ff nog wat geregeld worden.
  Daarvoor hoeft het geen vrijdag de 13de te zijn.
  Maar in elk geval, fijn weekend.

 3. Op zich kan het geen kwaad dat een server er eens even de brui aan geeft, want dan kun jij je waarde weer even bewijzen aan de baas, maar dat dat nou uitgerekend aan het eind van de vrijdagmiddag moet, dat is dan weer minder.
  Hoe dan ook, een goed weekend gewenst!

 4. Owh dat is echt minder. Ik heb altijd dat als ik me heb ingesteld dat ik naar huis kan, dan ik liever niet meer blijf. Maar gelukkig is het weekend. Kun je weer wat afleiding zoeken.

  Love As always
  Di Mario

 5. Goede morgen Sjoerd, dat was dus een echte vrijdag de dertiende voor je, nu maar hopen dat het weekend alles voor je vergoeden zal door mooi weer en leuke vrije tijd om te genieten.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.