Werkplaats
Werkplaats

Werkplaats

Day Of Month

click to see the picture big

In het huis beschik ik naast de garage over een kleine werkplaats, annex rommelhok. Daar stond reeds een kleine werkbank, maar een geruime tijd, ahum, lange tijd geleden had ik er daar twee van gekocht. Ook dat klopt niet, een gekocht en een gratis erbij gekregen van Hornbach. En die stond nog steeds ingepakt in de garage. U snapt het al, Ik heb het hele weekend nodig gehad om deze tweede werkbank in elkaar te zetten en deze te integreren in de kleine ruimte die ik daar heb, maar het paste allemaal net. De volgende stap is langzaam alle overbodige rommel op te ruimen en wat weg kan, het meeste uiteraard, ook langzaam maar zeker op te ruimen. Het was buiten toch slecht weer, regen vind ik niet plezierig, dus dan de tijd maar eens nuttig besteed. Alleen mijn rug is het daar niet helemaal mee eens. Maar ook dat gaat wel over voor ik een oude man ben…

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

  1. In een werkbank met kastjes en lade kun je heel veel kwijt.
    zijn van die rustig aan klusjes, jammer van je rug.
    Ontneemt je toch wel plezier in je klusje, weet ik uit ervaring. Hans

    Ot. Je verzoekje ligt op de Bank voor de volgende show.
    De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.