Safety first
Safety first

Safety first

Day Of MonthHet is uiteraard logisch dat een chemiereus zoals Sabic Europe er een is, veiligheid hoog in het vaandel heeft staan. Ieder ongeval is er uiteraard ene teveel en je wil toch dat al je werknemers na hun werk weer heel en ongeschonden naar huis gaan. Daarom is het ook belangrijk om via campagnes de mensen extra alert te maken op risico’s. En als dat dan op een ludieke manier gebeurt geeft dit extra aandacht. Zo bleef het onderstaande bord me extra bij omdat daar een stuk stigmatiserende beeld om zeep wordt geholpen. Alhoewel, als je goed kijkt… blijkt er toch nog iets aan je aandacht te zijn ontgaan. Hoewel dat voor dames anders kan lijken dan voor heren.

click to see the picture big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

 1. Het is zeker leuk gebracht want op de werkvloer gebeuren de nodige ongelukken.
  Mis wel een veiligheidsbril bij de man, maar de kleding is ook niet echt om in te werken.
  Trouwens doe-het-zelvers kunnen er ook wat van. Hans

 2. Ha die Sjoerd,

  ik vind het wel een geinig plaatje.
  Ik kijk ook graag naar mooie mannen, maar meer dan een korte blik zit er niet in…
  Dus ik zou niet zo gauw tegen een paal aan lopen…

  Groet!
  Marlou

  .

 3. het gevoel bij het kijken naar het andere geslacht ligt bij vrouwen heel anders dan bij mannen, dat klopt, want ik zou nooit tegen een paal lopen bij het gapen naar een mooie man 😉
  ik kijk altijd waar ik loop, dat is raar mss , maar het is zo, en dan kijk ik naar de rest, ik heb ook nooit niks gezien

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.