Thuis is waar mijn katten zijn…

Thuis is waar mijn katten zijn…

bVision Photography

Day Of MonthIk denk dat mensen die katten hebben zich in de kopregel wel kunnen vinden, en af en toe moeten Kaatje en Ollie zich even laten gelden hier op dit log. In het weekend heb ik me bezig gehouden met wat rustig schilderwerk, een paar deurkozijnen geschuurd, gegrond, en van een eerste laklaag voorzien. Het is dan wel waterverdunbare verf, maar ook die moet een bepaalde rusttijd hebben om zover uit te harden dat er een tweede laag overheen kan. En daarnaast nog een goede daad verricht, een vogel die Kaatje, ons zwarte monster gevangen had achter op het terras, uit de bek gered voordat Kaatje er genoeg van had. Buiten een geknakt ego viel de uiteindelijke schade nog mee. Wonder boven wonder kon het beest nog vliegen. Voor de rest was het ook hier blubber weer, regen, regen, en nog meer regen… Dus echt weer om thuis te klussen.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

  1. Wij wonen sinds we twee honden hebben in een hondenhok. Althans, dat denken zij. Als ik vrijdags de boel schoonmaak zie ik ze misprijzend kijken. Voor hen hoeft het niet. Mooie beessies.

  2. Goede morgen Sjoerd, prachtige foto’s, vooral die van je zwarte Kaatje. Jij hebt weer een goede daad gedaan dus.
    Ik ben zelf weer wat op aan het knappen, maar even nog geen koffie dus helemaal in orde ben ik nog niet.
    Gelukkig wel weer fit genoeg om op mijn blogfietsje een blogrondje te doen en even bij ieder langs te gaan.
    Ik wens je een fijne maandag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: