Hendig toch – door Frank

Hendig toch – door Frank

Waar ik vroeger met een kladblokje rondliep, maak ik tegenwoordig fervent gebruik van mijn Smartphone. Alles wat ik even moet onthouden, daar wordt een fotootje van gemaakt. Iets wat ik niet goed kan zien, daar wordt een fotootje van gemaakt, zoals vorige week de achterkant van mijn PC die in de kast (in de serre) staat, zo kan ik alle kabels zien. Even de aansluitingen van mijn verwarmingsketel bekijken, ik kon er niet goed bij, even een fotootje en ook dit was geen probleem meer. Verder vergeet ik mijn eigen kenteken, dus heb ik ook steeds een foto van de achterkant van mijn auto bij de hand. Laatste wat ik nog niet gedaan heb, is een foto van mijn koelkast maken voor ik boodschappen ga doen, maar dat is wellicht ook een idee!

hendig

16 Comments

  1. Frank-103

    Ja, als ik de auto ergens parkeer maak ik een foto van het straatnaambord of van de ingang van de parkeergarage, vooral handig in het buitenland. Als iemand iets verliest op de grond, foto maken van de vloer en je ziet het direct liggen (maar ook stof etc). Maar een foto maken van koelkast en voorraadkast vind ik een goede tip, die ga ik onthouden!

  2. Goede morgen Frank, misschien wel handig zo’n koelkast/voorraadkast foto, maar ik ben zo iemand die dan zijn telefoontje thuis laat liggen .
    Fijne woensdag gewenst.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: