Orchis met pasen…
Orchis met pasen…

Orchis met pasen…

Day Of MonthNa het debacle met al mijn mooie orchideeën die door een ziekte allemaal verloren gingen komt er toch langzaam maar zeker weer een Orchidee bij. Aan de voorzijde nog geen, maar aan de achterzijde die grenst aan het terras staat de vensterbank na maanden weer vol met bloeiende orchideeën. Niet dat ik nu een Orchidee heb gekocht op de eerste paasdag, integendeel, maar een van de orchideeën bloeide zo mooi in de paaskleuren dat ik het niet nalaten kon om hem op de foto te zetten. En in plaats van paaseieren zoeken hebben we de het laatste gedeelte van de voorjaarssnoei in de tuin gisteren gedaan. Alles klaar voor een een mooie lente, en geloof me, die komt eraan. Alleen rommel voor twee grote groenbakken, terwijl we er maar ene hebben. Maar och, weg is weg, en het ziet er meteen een stuk frisser uit met alle rommel aan de kant. Maar wacht, de kabouter helpt, maar daarover later meer.

click to see the picture big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

 1. ria

  Die bloeit zeker prachtig! Ja die bakken zijn zo vol, dan maar over een paar keer verdelen, ik gooi het ergens in een hoek waar je het niet ziet, daar verdwijnt het vanzelf.

 2. Het was de bedoeling dat we de tuin zouden doen dit weekend, maar gezien de drukke afgelopen weken zijn wij wel ff ertussen uit geknepen met Pasen.
  Dus de aankomende weekenden zijn we wel even bezig met de tuin. maar dat zien we dan wel weer.
  Fijne tweede paasdag.

 3. Goedemrogen Sjoerd!

  Wat is die ene mooi, met die kloeine gele tere bloemetjes.
  Zo ééntje ga ik ook eens in huis halen.
  Past ook goed nu bij de lente!

  dag!
  Nog een goeie dag vandaag…
  Groet van Marlou

  .

 4. Het was er gisteren weer schitterend weer voor. Ik heb gisteren ook alles weer een beetje opgeruimd en netjes gemaakt buiten. Alleen jammer dat ze er vandaag nog niet van kunnen genieten, want het regent nu.

  Love As Always
  Di Mario

 5. Goede morgen Sjoerd, als het buiten wat warmer is vandaag, ga ik misschien ook nog even de tuin in. Gisteren had ik het daar veel te druk voor.
  Ik wens je een fijne maandag toe en oh ja, je orchideeën staan er mooi bij.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: