Nog eentje dan
Nog eentje dan

Nog eentje dan

Day Of MonthVoor deze ene keer nog een foto van een van onze orchideeën, een Brassia, ook wel spinorchidee genoemd. Echt, voorlopig de laatste deze week. Gisteren hebben we het terras achter ook maar even in orde gemaakt zodat we we nu echt kunnen genieten van het mooie weer dat gaat komen. Daarvoor was het wel nodig dat er wat plantjes kwamen. En omdat ze op het terras staan heeft de vorst er geen vat meer op. Lager dan een graad of zeven wordt het daar niet meer, ook niet met een paar graden nachtvorst.

click to see the picture big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

  1. Ik vind het een waar kunstwerk. Ik zal zelf niet snel aan zulke planten beginnen maar ze zijn het bekijken waard. Ik zie op de eerdere post dat je weer heel wat orchideeën in de vensterbank hebt staan, was verleden jaar niet heel veel doodgegaan? Dit ziet er weer goed uit!

  2. De ene orchidee is de ander niet…. wist niet van het bestaan van de spinorchidee af.
    Binnekort gaan we een dagje naar keukenhof en de paviloen met de orchideeën daar behoort tot de favoriten plekken van ons. Daar verblijven we wel een uurtje.

  3. Goede morgen Sjoerd, fijn dat je al helemaal op het mooie weer bent ingesteld. Nu moet het dan ook wel komen natuurlijk. Hier is het nu mistig, ik hoop dat het straks beter is, want ik rij niet graag door de mist over de A58. En het is dinsdag, dus asieldag.
    Ik wens je een fijne dinsdag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: