Weggewerkt – door Frank

Weggewerkt – door Frank

Sinds we een abonnement hebben op Netflix kijken we vooral nog series. De reguliere TV heeft weinig wat ons nog interesseert. Op onze slaapkamer hebben we een wat oudere TV en daar kun je geen internet dus ook geen Netflix op kijken. Maar soms willen we het laatste stuk nog vanuit het bed bekijken voor we gaan slapen. Afgelopen week was bij die van “ik ben toch niet gek” de Apple TV in de aanbieding, koste nog maar een fractie van wat hij oorspronkelijk was. Zo’n ding heb ik gekocht en aangesloten. Werkt perfect, alleen eigenlijk, buiten Netflix en Youtube om heb je er niet zoveel aan. Als je een Iphone of Ipad hebt dan kun je daar nog wat van over zetten op het grote scherm, de rest is Amerikaanse sportzenders waar je voor moet betalen. Dus eigenlijk is een Apple TV voor ons een “Netflix-kastje”. De TV op de slaapkamer is een hele platte, en hangt met een beugel aan de muur. Geen plaats voor de setop box van de kabelboer en de Apple TV daaronder. Daar heb ik volgend op gevonden: Ik heb ze achter op de TV geplakt, met een paar Tesa powerstrips en zo dat het frontje waar het “oog” voor de afstandbediening zit gelijk zit met de onderkant van de TV. Uit het zicht, maar de afstandbediening doet het gewoon zo. Ja en dan heb je nog een berg kabels. Die kun je niet zomaar laten hangen, die heb ik keurig opgerold en achter de TV vast gemaakt, opgeruimd en dusdanig weggewerkt dat niets dieper is dan de wat diepere muurbeugel.

Apple TV

weggewerkt1

Weggewerkt2

15 Comments

 1. Frank-103

  Dat kpn kastje heb je zo netjes weg gewerkt, die van ons staat naast de tv op het kastje, heel rommelig. Omdat we boven nooit tv kijken snap ik ook niet wat de tv en kastje in onze slaapkamer moet.

 2. Ik zeg niet veel, maar wel dat je dat netjes hebt weggewerkt zeg. Dat ziet er goed uit. Wij hebben hier die wi aangesloten voor internettv. Maar ik kijk er eigenlijk nooit naar. Nu kijk ik via mijn mobiel naar voetbal.

  Love As Always
  Di Mario

 3. Ziet er jaloersmakend netjes uit. Gelukkig ken ik geen jaloezie…
  Mijn dochter heeft een abonnement op Netflix en daar plukken Lief en ik ook de vruchten van. Gewone tv kijken we zelden. Alleen wel altijd het journaal.
  Groetjes Kakel

 4. Mooi opgelost! Hier hebben we Ziggo On Demand, kun je alle films of series tegen een kleine vergoeding (terug)kijken. Zoonlief doet niets anders dan “The Walking Dead” kijken. Afschuwelijke serie! Dus ik blijf nog ff uit de buurt van Ziggo On Demand … 😉

 5. Wow Frank, dat heb je geweldig goed gedaan…
  Die kabels!!
  Daar zit ik ook altijd mee.
  Dit is echt goed weggewerkt…

  Zal ook eens van dat tape kopen…

  Groet!
  Marlou

  .

 6. Goede morgen. Handig gedaan, ik heb geen netflix, er is genoeg te zien aan series , maar dat zijn misschien oudere series. Eerlijk gezegd, ben ik niet zo’n tv kijker en in bed val ik er regelmatig bij in slaap.
  Ik hoop dat jij veel plezier aan je slaapkamer tv zult beleven.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: