Grote broer…
Grote broer…

Grote broer…

Day Of MonthMaar eerst wat een schitterend weekend was het. Alleen wat kort. Het was om voor ik er erg in had. Lekker wat in de tuin gewerkt, een rondje MG en wat foto’s geschoten in onze eigen stad. Het onderstaande beeld heb ik gemaakt aan de achterzijde van het station van Heerlen. En dat ziet er goed uit. Helaas is ook de andere kant van de medaille dat tegenwoordig elke binnenstad vol hangt met bewakingscamera’s. En of het dat veiliger maakt weet ik niet. Ook daar ga je aan wennen.
Vandaag gaan we er weer lekker tegenaan, volgens mij wordt het op onze afdeling erg druk. In het weekend zijn er wat werkzaamheden geweest die niet iedereen ons in dank af zal nemen. Maar och, als de storm voorbij is. Ook dan went zullen we dan maar zeggen.

click to see the picture big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

20 Comments

 1. Dat is altijd wel jammer als je positief bezig bent dat de tijd een stuk sneller voorbij gaat.
  Ja, overal zijn wel camera’s te zien, of het veiliger wordt?
  Ik durf het niet te beweren. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op de Bank voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 2. Goede morgen Sjoerd, dit is een ludieke manier om een camera neer te hangen. Maar er hangen tegenwoordig overal camera’s, dus die Grote Broer, houdt ons al overal in de gaten. Ik denk dat we 1984 al voorbij gestreefd zijn in vele opzichten.
  Maar kom, ik ga straks weer gewoon zwemmen en de camera’s die ik dan tegenkom, tel ik niet eens meer. Nu aan de koffie, een fijne maandag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.