Gesprek van de dag

Gesprek van de dag

Day Of MonthAls ze in jouw woonplaats een flat tot ontploffing willen brengen, nou ja, spontaan tot ontploffing komt, is dat het gesprek van de dag. Gelukkig was er nog maar ene bewoner, en die heeft het overleefd omdat hij in een ander gedeelte van de flat woonde. Dat er niet meer gewonden waren is een raadsel als je ziet hoe de omgeving en na de ontploffing uitzag. De foto’s hebben alle nieuwskanalen inmiddels wel overspoeld, daar wordt je niet vrolijk van. Daarom geen plaatje van deze “overleden” flat. Maar een plaatje van een ander flatgebouw in Heerlen. Dat zeker niet gesloopt wenst te worden, en toch heel sereen overkomt. Het staat ook vlak bij het station van Heerlen. Op nog geen honderd meter van het plaatje van gisteren. Ofwel Heerlen in beeld, deel twee. De hekken is een verhaal apart… dat heeft iets met de maan te maken.

click to see the picture big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

 1. Mensen die een eind aan hun leven willen maken zouden gewoon bij de huisarts een pilletje moeten kunnen krijgen en die ter plekke consumeren, nu gaan ze rare dingen doen, zoals voor treinen springen, van flats springen of nog erger, flatgebouwen opblazen of vliegtuigen laten neerstorten. Een pilletje bij de huisarts, dat zou veel oplossen?

 2. Wij hebben in ons vorig huis brand gehad en moest drie maanden tijdelijk ergens anders onderdak vinden. Alles kwijt: kleding, medicijnen… Daar denk ik aan bij dergelijke beelden: aan mensen die net als ons vooral de kluts kwijt zijn.
  Groetjes Kakel

 3. Het is een geluk dat de flat voor het grootse deel leeg stond, anders was het leed niet te overzien geweest.
  De getoonde flat heeft een beschermheilige om bescherming gevraagd. Hans

 4. Ha die Sjoerd,

  gelukkig niemand omgekomen. Het zal je maar gebeuren…
  Heftig!
  Nee, dan is de foto van vandaag een stuk rustiger en serener.
  Wat een werk om zo’n muur helemaal te beschilderen…
  Best mooi…

  Dag!
  Groet van Marlou

  .

 5. Goede morgen Sjoerd, ja gelukkig dat er geen mensen zijn omgekomen , een klein wonder als je de schade in de omgeving ziet.
  Wel is deze foto mooier om te zien dan de verwoesting, zo zouden ze meer saaie muren op moeten knappen.
  Ik wens je voor vandaag een fijne dinsdag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: