Klimkabouters

Klimkabouters

Day Of Month
Naast de normale bezigheden in het weekend moest er ook nog even gewerkt worden. Helaas is het niet mogelijk om met grote stukken direct achterom te komen en moet als nodig alles via het balkon. Dat is een beet schipperen, want je wil ook niet dat de katten ontsnappen in de tijd dat je aan het werk bent. dus zit er een tussenstop in op het terras achter, waar deze klimkabouters dankbaar misbruik van maken.
Vandaag is het de dag van de dodenherdenking. Naast het feit dat we de doden herdenken welke voor onze vrijheid zijn gevallen, moeten we het leed van de rest van deze wereld ook onder ogen zien. Het kan zo voorbij zijn hier. Vrede is een wankel proces in deze wereld.

click to see the picture big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

13 Comments

  1. Ja, en ongelukken en nare ziekten, het kan allemaal op ons levenspad komen.
    Maar daar denk ik dan graag met kerst aan, dat we het zo goed hebben. Maar begin mei is ook een goed moment, want we zijn alweer een paar maanden verder.

    Vandaag herdenken we. In vrijheid.

  2. Ik vind het mooi dat je niet alleen stilstaat bij Dodenherdenking, maar ook de rest van de wereld in ogenschouw neemt. Vrijheid is iets wat we ons elke dag moeten realiseren.
    Katten vol kattenkwaad 😉

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: