Raad maar verder(2)

Raad maar verder(2)

Day Of MonthHet raadplaatje van vandaag mag niet echt moeilijk zijn als je kijkt naar het verleden. Het is gemaakt bij mijn vriend Humberto. Het heeft te maken met vliegen, foto’s en films, onze hobby’s en dat zou voldoende moeten zijn. Vrienden zijn de saus van het leven. Soms zie je ze een tijd niet, maar ze zijn er wel en staan altijd voor je klaar. Wat er ook gebeurt, als je ze nodig hebt verschijnselen ze gewoon voor je… En dat geldt dan voor alle zijden van de toren.

click to see the picture big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

  1. En dit is het eind van de vliegtuigbouw? Of gewoon een vervolg? We zien het wel gebeuren. Toevallig vroeg ik me laatst af hoe het ermee was en of je het nog deed 🙂

    ria

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: