Herbie – auto’s in de reclame
Herbie – auto’s in de reclame

Herbie – auto’s in de reclame

bVision Photography

Day Of MonthAf en toe kom je Herbie, in dit geval een Volkswagen 113021 nog tegen bij het een of ander reclame object, zoals hier bij Intratuin in Maastricht. Wat overigens na de heropening een hele mooie zaak geworden is, vergelijkbaar met de oude Intratuin in Roermond. Deze Herbie is inmiddels ook ruim de 40 jaar gepasseerd en ik zag bij de RDW dat er geen APK meer opzat. Wellicht alleen nog maar voor de reclame, maar niet meer om mee rond te rijden. Hij gaat niet de virtuele garage in. Daar staat er reeds ene in, maar hij mag hier wel nog even zijn gezicht laten zien…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

 1. Annette Barendregt

  Hij is echt prachtig, zeker tussen die witte spulletjes. Als ik de baas van Intratuin was liet ik hem gewoon staan. Hij past bij elk seizoen!

 2. Goede morgen Sjoerd, ik ben altijd dol op kevers geweest, ze zijn niet zuinig, hebben een typisch motorgeluid, maar ik blijf een keverfan. Wij hebben diverse kevers bezeten en nooit heeft er eentje ons in de steek gelaten. Heerlijke karakteristieke wagens, alleen moest je er een benzinepomp bij krijgen 🙂
  Ik wens je een fijn weekend toe.

 3. Een kever blijft altijd tot de verbeelding spreken. Ik heb er nog eentje in de wacht staan om te worden verzonden naar je. Met een hoop andere dingen nog. Daar moet ik maar eens tijd voor gaan maken. Maar eerst ga ik naar mijn werk.

  Love As always
  Di Mario

 4. Herbie is natuurlijk de beroemdste kever aller tijden, en een veel vriendelijker automobiel dan bijvoorbeeld een Christine uit het gelijknamige werkje van Stephen King, waarvan ik denk dat het hachelijk is als je die in jouw virtuele garage plaatst!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.