Middelburg, een spannende rotonde
Middelburg, een spannende rotonde

Middelburg, een spannende rotonde

Trafohuisjes bVision.nl

Mei
Middelburg, de mooiste stad van Zeeland, daar komt dit door Haba gevonden trafohuisje vandaan. Eigenlijk wel grappig, want in eerste instantie zag ik bij dezelfde rotonde op Google een heel ander huisje staan. Maar dat mocht de pret niet drukken, want een rotonde is van nature rond, dus aan de ander zijde stond dit huisje mooi te wezen. Voor Haba, ik heb je foto even geshopt, de lelijke kantjes er vanaf gehaald, ofwel de deur opnieuw geschilderd…

Trafohuisjes bVision.nl

Ik kom regelmatig in Middelburg (eens per twee jaar ongeveer), waar dit huisje toch wel op een prominente rotonde staat, maar deze ligt zelfs op de Google foto wat verscholen. Het wilde niet ondekt worden , en ik ben er zelf volgens mij ook aan voorbij gereden. Maar goed, Haba heeft hem wel ontdekt en schreef het volgende:
Hallo Sjoerd,
Toen ik vanochtend in Middelburg was, zag ik opeens aan de overkant een trafohuisje staan. Ik ben even overgestoken en heb het op de foto gezet. Het staat op de kruising van de Europalaan en De laan der Verenigde Naties, bij de rotonde. De coördinaten weet ik niet, maar ik hoop dat je het zo kunt vinden. De foto heb ik met mijn telefoon gemaakt, want ik had geen camera bij me.

Trafohuisjes bVision.nl

click to see the pictures big

Trafohuisjes bVision.nl

18 Comments

 1. Nog een mirakel dat je dat gebouwtje zag staan 😉
  En ik ben het met je eens: Middelburg is de mooiste stad van Zeeland!
  Vanmiddag fietste ik met mijn man langs zo’n huisje. Ik heb nog getwijfeld of ik er een foto van zou nemen. Hij stond in de middle of nowhere. Nu heb ik spijt dat ik het niet gedaan heb. Ik dacht dat het heel bijzondere gebouwtjes moesten zijn… Volgende keer. Beloofd!
  Liefs Kakel

 2. Ik wou zeggen ‘echt, staat daar een huisje’ maar het staat goed verstopt daarom. Ik heb ook nog huisjes voor je. Ik ben alleen wat vergeetachtig op het moment dat ik er langs rijd

 3. Goede morgen Sjoerd, ja toen ik vrijdag naar het zwembad reed , zag ik het andere huisje ook, maar dat is een lelijk vierkant geval met nog veel meer graffiti en al staat dat aan de rand van een parkeerplaats, het valt niet op en is niet mooi om te zien.
  Een fijne zondag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.